Кругла площа

Кругла площа

Ансамбль Круглої площі (вул.Сталіна) [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною : список. – К. : Держбудвидав, 1956 р., с. 71].

Ансамбль Круглої площі (вул.Жовтнева) [Постанова Ради міністрів УРСР “Про впорядкування справи обліку та охорони пам’ятників архітектури на території Української РСР” № 970 від 24.08.1963 р.].

Ансамбль Круглої площі1805 – 1841 рр. [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки містобудування і архітектури України (проект). – Пам’ятки України, 1999 р., № 2-3].

Пам’ятник Слави 1805 – 1811 рр. [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною : список. – К. : Держбудвидав, 1956 р., с. 71]. …
Монумент Слави (+)
Поштамт 1809 р. [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною : список. – К. : Держбудвидав, 1956 р., с. 71]. 	Поштамт 1809 р.…
Поштамт (+)
Присутственні місця 1810 р. [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною : список. – К. : Держбудвидав, 1956 р., с. 71]. …
Присутні місця (+)
Будинок губернатора 1810 р. [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною : список. – К. : Держбудвидав, 1956 р., с. 71]. …
Будинок губернатора (+)
Кадетський корпус 1840 р. [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною : список. – К. : Держбудвидав, 1956 р., с. 71]. …
Кадетський корпус (+)
Дворянське зібрання 1810 р. [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною : список. – К. : Держбудвидав, 1956 р., с. 71]. …
Дворянське зібрання (+)
Старо-губернаторський будинок 1811 р. [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною : список. – К. : Держбудвидав, 1956 р., с.…
Старо-губернаторський будинок (+)
Віце-губернаторський будинок 1811 р. [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною : список. – К. : Держбудвидав, 1956 р., с.…
Будинок віце-губернатора (+)