^Підкарпацьке воєводство

Ясельський повіт

Бриска с
Бриска с
Велика Святкова с
Велика Святкова с (+)
Vysovatka [Ru] Wyszowadka [Polish] 	Jaslo District, present day SE Poland 	Lemko Surnames found in 1787 Austrian Cadastral Records 	Adamczak /…
Вишоватка с (+)
Воля Цеклинська с
Воля Цеклинська с (+)
Граб с
Граб с (+)
Гута Кремпська с
Гута Кремпська с (+)
Гута Полянська с
Гута Полянська с (+)
Дембовець с
Дембовець с (+)
Село належало до Дуклянського деканату Перемиської єпархії. 	Doshnycja [Ru] Desznica [Polish] 	Jaslo District, present day SE Poland 	Lemko Surnames…
Дошниця с (+)
Жидівське с
Жидівське с (+)
Заленже с
Заленже с
Котань с
Котань с (+)
Крампна (Лемківщина). (Krempna) 	Село належало до Дуклянського деканату Перемиської єпархії. 	Krempna 	Region: Beskid Dukielski, Dorzecze…
Крампна с (+)
Село належало до Дуклянського деканату Перемиської єпархії. 	Svjatkivka [Ru] Swiatkowa Mala [Polish] 	Jaslo District, present day SE Poland 	Lemko…
Мала Святкова с (+)
Мисцова с
Мисцова с (+)
Новий Жмігрод с
Новий Жмігрод с (+)
Село належало до Дуклянського деканату Перемиської єпархії. 	Ozhynna [Ru] Ozenna [Polish] 	Jaslo District, present day SE Poland 	Lemko Surnames…
Ожинна с (+)
Осек Ясельський с
Осек Ясельський с
Пелгримка с
Пелгримка с (+)
Село належало до Дуклянського деканату Перемиської єпархії. 	Polany – Wieś w dolnie Wilszni, dawniej była nazywana jako Myscowskie Polany.…
Поляни с (+)
Польська Яблониця с
Польська Яблониця с (+)
Село належало до Дуклянського деканату Перемиської єпархії. 	Rostjane [Ru] Rozstajne [Polish] 	Jaslo District, present day SE Poland 	Lemko Surnames…
Ростайне с (+)
Руська Свіржова с
Руська Свіржова с (+)
Сколишин с
Сколишин с
Тарновець с
Тарновець с
Село належало до Дуклянського деканату Перемиської єпархії. 	Tykhanja [Ru] Ciechania [Polish] 	Krosno District, present day SE Poland 	Lemko…
Тиханя с (+)
Тшцініца с