Ольвія

Знахідки монет

Знахідки монет

Булатович С.А. Клад кизикинов из Ольвии. – Советская археология, 1970 г., № 2, с. 222 – 224.

Вкладені елементи

Статер-кізікін 	м.Кізік (Місія), 5 ст. до н.е. 	Електр. Діаметр 21 мм. 	Знайдений в Ольвії. 	Музей історичних коштовностей України (Київ), інв. №…
Статер-кізікін
Статер-кізікін
Статер-кізікін 	м.Кізік (Місія), 5 ст. до н.е. 	Електр. Діаметр 19 мм. 	Знайдений в Ольвії. 	Музей історичних коштовностей України (Київ), інв. №…
Статер-кізікін
Статер-кізікін
Статер-лампсакін 	м.Лампсак (Місія), 5 ст. до н.е. 	Електр. Діаметр 20 мм. 	Знайдений в Ольвії. 	Музей історичних коштовностей України (Київ), інв.…
Статер-лампсакін
Статер. 	Конец II – I вв. до н. э. Подражание Лисимаху. Чеканен в г. Томы. 	Золото. Диаметр 20 мм, вес 8,40 г. 	Найден в Ольвии, подарен музею в…
Статер (+)