Білгород-Дністровський м

Розмір зображення: 800:496 піксел

Історичне населене місце; дата заснування/першої згадки 4 ст. до н.е. [Постанова Кабінету міністрів УРСР “Про затвердження Списку історичних населених місць України” № 878 від 26.07.2001 р.].

Верховна Рада України постановляє (09.07.2003, № 1082-IV): Включити у межі міста Білгород-Дністровський Одеської області 53,4 гектара земель, які знаходяться у віданні Бритівської сільської ради, 195,51 гектара земель – Салганської сільської ради Білгород-Дністровського району, 26,52 гектара земель, які знаходяться безпосередньо у віданні Білгород-Дністровської районної ради, передати до відання Салганської сільської ради Білгород-Дністровського району 4,11 гектара земель міста Білгород-Дністровський і затвердити межі міста загальною площею 1910,32 гектара.

Цифрова карта міста: .

Список літератури – на сайті «».