Середній Студений с

Церква Благовіщення

Церква Благовіщення

Розмір зображення: 800:522 піксел

Церква 18 ст. (дерев.) і дзвіниця 18 ст. (дерев.) [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною : список. – К. : Держбудвидав, 1956 р., с. 36].

Церква та дзвіниця 18 ст. (дерев.) [Постанова Ради міністрів УРСР “Про впорядкування справи обліку та охорони пам’ятників архітектури на території Української РСР” № 970 від 24.08.1963 р.].

Благовіщенська церква 1820 р. (дерев.) у с.Середній Студений [Народна архітектура українських Карпат. – К.: 1987 р., с. 228].

Дерев’яна церква Благовіщення 1820 р. [Слободян В. Каталог існуючих дерев'яних церков України і українських етнічних земель. – Вісник ін-ту Укрзахідпроектреставрація, 1996 р., т. 4, с. 87].

Церква 19 ст. (дерев.) і дзвіниця 19 ст. у с.Нижній Студений [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною : список. – К. : Держбудвидав, 1956 р., с. 36]. – Помилкове подвоєння відомостей.

Церква 18 ст. (дерев.) у с.Нижній Студений [Народна архітектура українських Карпат. – К.: 1987 р., с. 223].

Благовіщенська церква 1820 р. (дерев.) і дзвіниця 1820 р. (дерев.) [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки містобудування і архітектури України (проект). – Пам’ятки України, 1999 р., № 2-3]. – Помилково показані в с.Негровець.

Вкладені елементи

Вигляд з південного сходу [Памятники градостроительства и архитектуры УССР. – К.: Будівельник, 1985 г., т. 2, с. 188] 	БЛАГОВЕЩЕНСКАЯ ЦЕРКОВЬ И…
2000 р. Церкви України: Закарпаття
2000 р. Церкви України: Закарпаття (+)