^Мостиський район

Мостиська м

Перша згадка: 1404 р. – надано магдебурзьке право. Замок згадано в 1648 р. [Історія міст і сіл УРСР : Львівська область. – К. : ГРУРЕ, 1968 р.].

Верховна Рада України постановляє (08.07.1999, № 876-XIV): Включити у межі міста Мостиська Мостиського району Львівської області 1094,8 гектара земель Мостиської міськради та 0,15 гектара земель Гостинцівської сільради Мостиського району і затвердити межі міста загальною площею 1391,9 гектара.

Вкладені елементи

Мостиський деканат 	На 1938 р. було 17 парафіяльних і 15 філійних церков. 	Джерело: Слободян В. Церкви України: Перемиська єпархія. – Льв.: 1998 р.,…
Деканат на карті Перемиської єпархії
Джерело: Слободян В. Церкви України: Перемиська єпархія. – Льв.: 1998 р., с. 359.
Картосхема деканату за В.Слободяном
Костел домініканців
Костел домініканців
Світлина В. Ольхом’яка 1986 р. Джерело: Слободян В. Церкви України: Перемиська єпархія. – Льв.: 1998 р., с. 373. 	Церква Покрови 1636 р. [Шематизм…
Костел
Церква св.Петра і Павла