Спокуса Адама і Єви

В овальному, вертикально видовженому клеймі зображені Адам і Єва. Вони оголені, лише стегна покриті вінками з дубового листя. Тіла вирішені у вохристо-рожевих відтінках з певним знанням анатомії. Постаті пропорційні. Єва зображена у повен зріст і повернена праворуч, її права рука з відкритою долонею простягнена в бік змії, а у лівій, припіднятій, вона тримає червоне яблуко. Миловидий лик Єви – вохристо-рожевої карнації. Довге рудувате волосся спадає на плечі. Ліворуч сидить Адам, зображений у профіль, у правій руці теж тримає червоне яблуко. Його погляд звернений до Єви. В Адама коротке рудувате кучеряве волосся, невеликі борода і вуса. Посередині композиції – велике дерево з пишною зеленою кроною, з дрібним листям та червоними плодами. Стовбур обвиває довга коричнево-сіра змія. Постатті зображені на тлі горбистого краєвиду з зеленим невеликим деревом. Тло гладке, золочене. Угорі напис червоними літерами: Проклавъ уклонягощійся и победі.