Будинок (№ 2)

Будинок (№ 2)

Розмір зображення: 800:600 піксел

У будинку № 2 на Валовій до 1990-х років було машинно-обчислювальне бюро обласного управління торгівлі, тепер тут управління державної реєстрації міськради.

Джерело: “”, 16 лютого 2007 року, № 27 (97)

У будинках на Галицькій пл., № № 2, 4 і 6 від повоєнних часів і до кінця 1950-х років містилися магазини Центрального універмагу, зокрема “Спортмисливство”.

У будинку № 2 у 1960-1990-х розташовувався продуктовий магазин, зараз тут магазин одягу “Арбер” і магазин “Аудіо-Відео”.

У будинках № № 4 і 6 за Польщі містилося товариство імені Качковського, працював магазин новинок “Спорт” Дорфа, ювелірний магазин Кваснєвського і магазин електричних моторів “Асеа”, у 1960-1990-х тут була крамниця “Подарунки”, а від 2000-х років працював дитячий магазин “Антошка”, зараз це приміщення переобладнують.

Джерело: “”, 26 червня 2008 року, № 90 (398)

[Мені здається, що ці номери йдуть но вул.Валовій, не по Галицькій площі – М.Жарких, 2.01.2009 р.]