2011 р. У мерії сумніваються, що з храму Петра і Павла вдасться вивезти книги до кінця року

У Львівській міській раді сумніваються, що книги наукової бібліотеки імені Стефаника з приміщення храму святих апостолів Петра і Павла (костел єзуїтів, вулиця Театральна, 11) вдасться вивезти до кінця року. Про це у коментарі lviv.expres.ua розповів Богдан Панкевич, радник міського голови.

За його словами, частину книг мають вивезти у приміщення кінотеатру імені Миколайчука, решту – у приміщення на вул. Авіаційній, яке належать Міністерству оборони України.

“Ми очікуємо, що приміщення на Авіаційній передадуть до кінця року, а от книги ми навряд чи зможемо вивезти з храму, адже для його обладнання потрібні чималі кошти, – говорить він. – Думаю, що кошти на ремонт і обладнання приміщень мала б виділити держава”.

Нагадаємо, що у колишньому кінотеатрі імені Миколайчука буде бібліотека іншомовної літератури.