2011 р. Костел єзуїтів звільнять від книг до 28 листопада

Планується, що храм святих Петра і Павла (Костел єзуїтів) буде повністю звільнений від книг до 28 листопада. Про це повідомили у Центрі військового капеланства Курії Львівської архієпархії УГКЦ.

Вже другий тиждень триває велике переселення книг та стелажів із храму святих Петра і Павла на вул. Авіаційну, 1, де знаходиться нове відділення Львівської національної наукової бібліотеки ім. В. Стефаника.

Планується, що храм буде повністю звільнений від книг до 28 листопада, а після цього розпочнеться інтенсивне прибирання святині та підготовка до освячення.

Допомагаютьперевозити книги курсанти та солдати Академії Сухопутних Військ ім. гетьмана П. Сагайдачного. Наглядова рада храму та керівництво Львівської національної наукової бібліотеки ім. В. Стефаника НАН України подякували начальнику Академії Сухопутних Військ ім. гетьмана П. Сагайдачного генерал-лейтенанту Павлу Ткачуку та усім офіцерам, курсантам та солдатам за активну участь у процесі збереження національного надбання – 2300000 книг, які щоденно поетапно перевозять у нове фондосховище.

«Західна інформаційна корпорація»