^Духовна культура

Сіхульський К.

Сіхульський Казимир (17.01.1879 р., Львів – 7.11.1942 р., Львів) – польський художник, працював у Львові на початку 20 ст.

Вкладені елементи

К. Сіхульський. Благовіщення (проект вітражу). 1908 	Джерело: Бірюльов Ю. Мистецтво львівської сецесії. – Льв.: Центр Європи, 2005 р., с. 29.
Благовіщення (+)
К. Сіхульський. Триптих “Весна”. 1908, пастель. Варшава, Національний музей 	Джерело: Бірюльов Ю. Мистецтво львівської сецесії. – Льв.: Центр…
Весна (+)
К. Сіхульський. Триптих “Гуцульська Мадонна”. 1914, темпера. Львівська галерея мистецтв. 	Джерело: Бірюльов Ю. Мистецтво львівської сецесії. – Льв.:…
Гуцульська мадонна (+)
К. Сіхульський. Ангел. 1911. Національний музей у Познані 	Джерело: Бірюльов Ю. Мистецтво львівської сецесії. – Льв.: Центр Європи, 2005 р., с. 130.
Ангел