^Ринок пл.

Західний бік (№ 23 – 32)

Західний бік  (№ 23 – 32)

1977 р. 16 липня. Фото М.І.Жарких. Негатека, № A316-06.
1977 р. Південно-західний ріг (будинки № 23, 24)
1977 р. 16 липня. Фото М.І.Жарких. Негатека, № A316-04.
Житловий будинок (№ 25) (+)
Житловий будинок 15 – 16 ст. [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав, 1956 р., с. 49]. …
Житловий будинок (№ 27) (+)
Житловий будинок 15 – 17 ст. [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав, 1956 р., с. 49]. …
Житловий будинок (№ 28) (+)
Житловий будинок 1768 р. [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав, 1956 р., с. 49]. 	Жилий…
Житловий будинок (№ 31) (+)
Торговельно-адміністративний будинок 20 ст. [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав, 1956…
Торговий будинок Зіпперів (№ 32) (+)
Фонтан Амфитрита. Расположен на северо-западном углу площади. 	Они устроены в 1793 г., выполнены известным скульптором Г. Витвером, представляют…
Фонтан “Амфітріта” (+)