^Ринок пл.

Східний бік (№ 2 – 10)

1990 р. 2 червня. Фото М.І.Жарких. Негатека, № 611-34.
1990 р. Східний бік у перспективі. Вигляд з півночі
2006 р. Східний бік. Вигляд з північного заходу
1997 р. Палаццо Бандінеллі і домініканський костел у перспективі площі
Житловий будинок 17 ст. [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав, 1956 р., с. 49]. 	Будинок…
Палац Бандінеллі (№ 2) (+)
Житловий будинок 1580 р. [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав, 1956 р., с. 49]. 	Жилий…
Кам’яниця Ржевуських (№ 3) (+)
Житловий будинок 1589 р. [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав, 1956 р., с. 49]. 	Чорна…
Чорна кам’яниця (№ 4) (+)
Житловий будинок 1577 р. [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав, 1956 р., с. 49]. 	Жилий…
Кам’яниця Лукашевичів (№ 5) (+)
Житловий будинок 1589 р. [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав, 1956 р., с. 49]. 	Жилий…
Будинок Корнякта (№ 6) (+)
Житловий будинок (№ 8) (+)
Житловий будинок 1680 р. [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав, 1956 р., с. 49]. 	Жилий…
Архієпископський палац (№ 9) (+)
Житловий будинок 16 – 18 ст. [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав, 1956 р., с. 49]. …
Палац Любомирських (№ 10) (+)
2007 р. Східний бік. Вигляд з південного заходу
Фонтан Диана. Расположен на юго-восточном углу площади. [Памятники градостроительства и архитектуры УССР. – К.: Будівельник, 1985 г., т. 3, с. 62]. …
Фонтан “Діана” (+)