Будинок (№ 37)

Будинок (№ 37)

4 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких.

Під № 37 із радянських часів міститься військкомат спочатку Червоноармійського, тепер Личаківського району, вхід до якого з вулиці Личаківської у 1970-х замурували.

Ілько Лемко

Джерело: “”, 4 травня 2007 року, № 75 (145); 11 травня 2007 року, № 77 (147); 18 травня 2007 року, № 82 (152)

Назар Притула Депутати від БПП та «Батьківщини» побудують житловий будинок на місці колишнього військкомату (24.11.2017 р.)

Виконком міської ради погодив містобудівні умови та обмеження, ПП «Будівельне агентство «Версаль», власником якого є депутат міської ради Петро Адамик, на реконструкцію будівлі на вул. Личаківській, 37 під житловий комплекс.

Роман Дзюбан (20.08.2018 р.)

Львів. Вул. Личаківська, 37. Пам’ятка епохи класицизму, побудована у 1849-51рр. графом Вінкентієм Зарембою-Скшинським для Закладу сліпих, згодом тут була Шоста гімназія, яку закінчив Марян Тирович, автор вартісних спогадів про Львів міжвоєнного періоду. Ще кілька років тому тут був військкомат. Будинок знищено на початку липня 2018 р.