2012 р. У Львові з двох будинків в центрі оббили ліпнину

З фасаду будинку на вул. І. Франка, 3 у Львові 21 березня обвалився шматок ліпнини. Працівники ЛКП-503 вдались до радикальних заходів і 22 березня з залученням команди МНС оббивали ліпнину з двох будинків – на вул. І. Франка, 1 та вул. Івана Франка, 3. Як повідомив директор ЛКП 503 Михайло Рудик, рішення оббивати ліпнину, яка може впасти, прийняли після вчорашнього інциденту у Личаківській райадміністрації. За його словами, ці дії погодили представники управління охорони історичного середовища Львівської міської ради.

Мешканка кутового будинку № 2 на вул. Пекарській пані Наталія глибоко обурена ситуацією, – їх будинок та сусідній будинок на вул. І. Франка,1 в аварійному стані, з тріщинами, і оббивання ліпнини зі штукатуркою лише посилює, на її думку, аварійність.