Ікона Божої Матері Неустанної Помочі

30 жовтня 1927 року було короновано ікону Божої Матері Неустанної Помочі для церкви Стрітення Господнього Вищої духовної семінарії. Коронацію на єпископському праві здійснив митрополит Львова архиєпископ Болеслав Твардовський (1923-1944). Ікону, яку привіз єпископ-помічник Йосип Вебер (1846-1918) й благословив Папа Лев ХІІІ (1878-1903), було поміщено в головному вівтарі семінарської каплиці, розписаної пізніше Іваном Генриком Розеном (1891-1982). 14 жовтня 1945 року ікону вивезено до Польщі й поміщено в каплиці Вищої духовної семінарії Краківської архиєпархії.

25 червня 1939 року було короновано ікону Божої Матері Неустанної Помочі для церкви Божої Матері Неустанної Помочі монастиря кармеліток босих. Акт коронування на єпископському праві здійснено архиєпископом Болеславом Твардовським.

1880 року ікону привезено з Риму кардиналом Альбіном Дунаєвським для сестер у Величці. Її благословив Папа Лев ХІІІ, і вона є точною копією славного образу Божої Матері Неустанної Помочі церкви св. Альфонса монастиря отців редемптористів у Римі. З Велички сестри принесли ікону до Львова, де 1895 року її поміщено у фондованій графами Рачинськими неоготичній церкві. Коронація при участі військ польського гарнізону проходила в природному амфітеатрі на Вульці.

1946 року сестри забрали ікону з собою до Польщі. Спочатку до Каліша, а 26 серпня 1973 року до нового монастиря в Недзьв’ядах (пол. Niedźwiadach) біля Каліша, де ікону поміщено у каплиці, яка стала санктуарієм Божої Матері Неустанної Помочі. 7 червня 1991 року ікону було короновано Папою Іваном Павлом ІІ.