Грекова вул.

Вулицю Батуринську з вул.Ветеранів з’єднує вулиця Генерала Грекова, названа так 1991 року на честь командувача Української Галицької Армії, військового міністра уряду УНР Олександра Грекова (1875-1958). Від 1895-го мала назву Арцішевського на честь польського військового діяча, генерала коронної артилерії Речі Посполитої, командувача оборони Львова під час облоги міста військами Богдана Хмельницького 1648 року Кшиштофа Арцішевського (1592-1656); у часи німецької окупації – Стеценкогассе на честь українського композитора й громадського діяча Кирила Стеценка (1882-1922); у 1946-1991 рр. – Транспортна.

У будівлі № 3 за радянських часів містився універсам управління торгівлі Прикарпатського військового округу, нині тут офіс компанії мобільного зв’язку “Київстар”.

У житловому будинку № 8 за часів СРСР була лазня № 7.

Забудова вулиці в стилі класицизму й конструктивізму.