Азовська вул.

Вулицю Олеся з Панчишина з’єднує вулиця Азовська, названа так 1946-го. З 1929-го вона мала назву Филипівка, з 1934-го – Поратинського на честь учасника українсько-польської війни 1918-1919 років Яна Поратинського, за часів німецької окупації – Балльгассе. Забудова двоповерхова в стилі польського конструктивізму 1930-х.

Перпендикулярно до вул.Азовської пролягає тупикова вулиця Панчишина, названа так 1993-го на честь Мар’яна Панчишина (1882-1943), видатного українського лікаря та громадського діяча. З 1929-го називалася Филипівка, з 1934-го – Стечковського на честь польського політика і державного діяча міжвоєнного періоду Яна Стечковського, за часів німецької окупації – Льойфергассе, з 1946-го – Байкальська.

Забудова двоповерхова в стилі конструктивізму 1930-х.

Джерело: “”, 20 липня 2007 року, № 124 (194)