Луганська область

Перевальський район

Перевальський район

Розмір зображення: 800:524 піксел

Верховна Рада України постановляє (07.10.2014, № 1693-VII): 1. Змінити межі Перевальського і Попаснянського районів Луганської області, збільшивши територію Попаснянського району на 14174,00 гектара земель за рахунок передачі до його складу 8430,00 гектара земель, що знаходяться у віданні Чорнухинської селищної ради Перевальського району (в тому числі території селища міського типу Чорнухине, селища Круглик, селища Міус), 1324,00 гектара земель – Гірської міської ради (в тому числі територію міста Гірське), 2491,00 гектара земель – Золотівської міської ради (в тому числі територію міста Золоте), 971,00 гектара земель – Нижненської селищної ради (в тому числі територію селища міського типу Нижнє), 913,00 гектара земель – Тошківської селищної ради Первомайської міської ради (в тому числі територію селища міського типу Тошківка), 45,00 гектара земель – Новотошківської селищної ради Кіровської міської ради (в тому числі територію селища міського типу Новотошківське), та затвердити територію Перевальського району загальною площею 72255,00 гектара, Попаснянського району загальною площею 146649,00 гектара. 2. Встановити межі Попаснянського району та відповідні межі Перевальського району Луганської області згідно з додатком.

Перевальськ м
Перевальськ м