Луганська область

Новоайдарський район

Розмір зображення: 800:412 піксел

Верховна Рада України постановляє (07.10.2014, № 1692-VII): 1. Змінити межі Новоайдарського і Слов’яносербського районів Луганської області, збільшивши територію Новоайдарського району на 30010,28 гектара земель за рахунок передачі до його складу 1639,00 гектара земель, що знаходяться у віданні Щастинської міської ради Луганської міської ради (в тому числі територію міста Щастя), 10761,90 гектара земель – Кримської сільської ради Слов’яносербського району (в тому числі території села Кримське, села Причепилівка, села Сокільники), 17217,40 гектара земель – Трьохізбенської сільської ради Слов’яносербського району (в тому числі території села Трьохізбенка, села Кряківка, села Оріхове-Донецьке), 320,88 гектара земель – Жовтенської сільської ради Слов’яносербського району (в тому числі територію села Лобачеве), 71,10 гектара земель – Слов’яносербської селищної ради Слов’яносербського району (в тому числі територію села Лопаскине), та затвердити територію Новоайдарського району загальною площею 183588,28 гектара, Слов’яносербського району загальною площею 82965,72 гектара. 2. Встановити межі Новоайдарського району та відповідні межі Слов’яносербського району Луганської області згідно з додатком.

Щастя м
Щастя м (+)