^Луганська область

Довжанськ м

Довжанськ м

Розмір зображення: 800:502 піксел

Відповідно до подання виконавчого комітету Ворошиловградської обласної Ради народних депутатів Президія Верховної Ради Української РСР постановляє (12.10.1988, № 6700-XI): Об’єднати Свердловську міську і Свердловську районну Ради народних депутатів Ворошиловградської області в одну Свердловську міську Раду народних депутатів. Свердловський район передати в адміністративне підпорядкування Свердловській міській Раді народних депутатів.

Постанова Верховної ради України від 20.07.2016 р.: перейменувати місто Свердловськ на місто Довжанськ .

На реконструкцію «Братської могили радянських воїнів» дадуть 2 мільйони (25.07.2013)

Роботи з реконструкції передбачають повний демонтаж історичної пам’ятки, встановленої на вул. Артема, влаштування фундаменту, тротуару, встановлення огорожі, будівництво сходів, меморіальних площадок. Повернути пам’ятник на місце потрібно до кінця 2013 року.

Вальянівське смт
Вальянівське смт (+)