Інші пам’ятки

Інші пам’ятки

1977 р. 20 червня. Фото М.І.Жарких. Негатека, № A312-14.
1977 р. Вид на ріку Стир біля замку
2009 р. Аерофотознімок історичного центру
Замок Любарта [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав, 1956 р., с. 14]. 	Верхній замок 13 –…
Верхній замок (+)
Окольний замок
Окольний замок (+)
Монастир Спаса на Чорній
Церква всіх святих землі Волинської
Церква Різдва богородиці
Церква св.Дмитра
Церква св.Дмитра
Церква св.Іллі
Церква св.Іллі
Церква св.Михаїла
Церква св.Михаїла
Церква св.Феодосія
Церква св.Феодосія
Церква вірменська 15 ст. (вул.Хлібна) [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав, 1956 р., с.…
Церква вірменська св.Стефана (+)
В 1962 р. Волинський обком КПУ рекомендував зняти пам’ятку (житловий буднок по вул.Пушкіна) з державного обліку. Підстава: багато разів…
Житловий будинок (вул. Пушкіна, 2) (+)
Меморіальний комплекс “Вічна Слава” (вул. Ф. Шопена) – пам’ятка історії (1977 рік) [Постанова Кабінету міністрів України № 1761 від 27.12.2001 р.…
Меморіальний комплекс “Вічної слави” (+)
Пам’ятник Лесі Українці (вул. Молодіжна, парк ім.Лесі Українки), 1966 р., скульптор Л.Муравін [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.:…
Пам’ятник Лесі Українці (+)
Пам’ятник Лесі Українці (бронза, лабрадорит, граніт) (пл. Театральна) – пам’ятка монументального мистецтва (1976 рік) [Постанова Кабінету міністрів…
Пам’ятник Михайлу Грушевському відкрито в 2002 р. на площі Грушевського, яка знаходиться на перетині проспекту Грушевського та вул.Винниченка.…
Пам’ятник М.С.Грушевському (+)
Волинський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т. Г. Шевченка (пл.Театральна, 2). 	9 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких.…
Театр (+)
Вул.Б.Хмельницького, 1 (поруч із обласним театром, пам’ятником Лесі Українці та кляштором бернардинів). У 2006 р. реконструйовано, з того часу має…
Палац культури
Краєзнавчий музей
Краєзнавчий музей (+)
Поштівка: будинок державного Сільського банку в Луцьку. – Łuck, gmach Państw. Banku Rolnego. [W Łucku] : nakładem drukarni M.…
Сільський банк