Житловий будинок (вул. Пушкіна, 2)

Розмір зображення: 600:800 піксел

В 1962 р. Волинський обком КПУ рекомендував зняти пам’ятку (житловий буднок по вул.Пушкіна) з державного обліку. Підстава: багато разів перебудовувався. Пристосований під художню школу (Лист Волинського обкому КПУ до ЦК КПУ від 4 жовтня 1962 р.)

Джерело: сайт «Українська спадщина»

Жилий будинок 16 – 18 ст. (вул.Пушкіна, 2) [Постанова Ради міністрів УРСР “Про доповнення списку пам’яток містобудування і архітектури УРСР, що перебувають під охороною держави” № 442 від 6.09.1979 р.].

Житловий будинок (вул. Пушкіна, № 2) 16 – 18 ст. [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 67].

Житловий будинок 17 – 19 ст. (вул.Пушкіна, 2) [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки містобудування і архітектури України (проект). – Пам’ятки України, 1999 р., № 2-3].