^Люблінське воєводство

Біла Підляська м

Церква св. Йосафата

У 1939-1940 рр. в місті діяла неоунійна парафія, але невідомо, якою церквою вона користувалася [Lomaz В. Neounia w Diecezji Siedleckiej. // Chrześcijański wschód a kultura Polska. – Lublin, 1989. – S. 55-76; ЦДІА, фонд 309, опис 1, справа 1064].

Церква св. Марії Маґдалини.

На початку XX ст. в міській лікарні була влаштована домова церква [ЦДІА, фонд 693, опис 1, справа 260, аркуш 1]. Ліквідована після першої світової війни.

Джерело: Слободян В. Церкви Холмської єпархії. – Львів: Наукове товариство ім. Шевченка, 2005 р., с. 97.

Коло української церкви в Білій 	Джерело: Пам’ятки України, 2002 р., № 3-4, с. 96.
[1917 р.] Коло української церкви в Білій
Пинчуки-виселенці в Білій 	Джерело: Пам’ятки України, 2002 р., № 3-4, с. 96.
[1917 р.] Пинчуки-виселенці в Білій
Перша церква в Білій збудована у 1582 р. 1, згоріла у 1646 р. На її місці була збудована нова дерев’яна церква. В грамоті Катерини Радивил на…
Церква Різдва Богородиці (+)
У 1929 р. православними мешканцями міста, у яких в післявоєнній відродженій Польщі не залишилося ні одного храму, для задоволення своїх духовних…
Церква Різдва Пр. Богородиці / св. Кирила і Методія (+)
Церква св. Онуфрія