Церква Трьох святителів

Церква Трьох святителів 1793 р. (дерев.); перебуд. 1828 р. Зруйнована [Нариси історії архітектури України: дожовтневий період. – К.: Держбудвидав, 1957 р., список пам’яток].

В церкві Трьох святих (1795 р.), завдяки огряднішим баням і сильно акцентованому об’ємові середнього приміщення, ця сама тема виступає монументальніше. А в інтер’єрі панує середній верх, яскраво освітлений великими вікнами, і тому він здається дуже просторим і високим. Тендітно різьблені скоби гарно підкреслюють великі площини рублених стін [Логвин Г.Н. По Україні. – К.: Мистецтво, 1968 р., с. 412].