2009 р. У столиці з’явився новий пам’ятник

Скульптура уособлює “свято високої духовності і миру на землі”Новий пам’ятник Вічний Київ відкрив 19 січня заступник голови Київміськадміністрації Віталій Журавський біля Палацу дітей та юнацтва, що на станції метро Арсенальна.

У мерії кажуть, що бронзова скульптура уособлює “свято високої духовності і миру на землі” – на гранітному постаменті над кулею, що обертається, і яку обрамлено рельєфами соборів і церков Києва, витає голуб – символ миру.

Створив скульптуру Франк Майслер – всесвітньо відомий ізраїльський скульптор, автор Пам’ятник Сталіну, Рузвельту і Черчиллю в Сочі. Вартість пам’ятника не афішується.

Нагадаємо, 22 грудня 2008 року Київська міська державна адміністрація встановила і відкрила пам’ятник журналістові Георгію Ґонґадзе і загиблим при виконанні службових обов’язків журналістам у сквері на вулиці Червоноармійській, (Великій Васильківській) 115-121.