Іконографія

Образи сучасних художників

Вкладені елементи

Данченко Олександр Григорович (нар. 1926). 	Кий, Щек, Хорив та сестра їх Либідь. 1964. 	Лінорит. 55: 33. Власність автора. 	Художник зобразив…
Данченко О.Г. Кий, Щек, Хорив та сестра їх Либідь
Якутович Георгій Вячеславович (нар. 1930). 	Місто часів Кия. 	Туш, перо. 26,5: 15,4; 26,5: 15,4. Ілюстрація до «Повісті временных літ». 1980.…
Якутович Г.В. Місто часів Кия
Якутович Георгій Вячеславович (нар. 1930). 	Місто часів Володимира Святославича. 	Ілюстрація до «Повісті временних літ». 1980. Туш, перо. 26,5:…
Якутович Г.В. Місто часів Володимира
Якутович Георгій Вячеславович (нар. 1930). 	Місто часів Ярослава Мудрого. 	Ілюстрація до «Повісті временных літ». 1981. Туш, перо. 26,5: 15,4; 26,5:…
Якутович Г.В. Місто часів Ярослава
Якутович Георгій Вячеславович (нар. 1930). 	Стародавній Київ. 1962. 	Лінорит. 19,9: 12,3. Шмуцтитул до третьої дії драматичної поеми І. Кочерги…
Якутович Г.В. Стародавній Київ
Якутович Георгій Вячеславович (нар. 1930). 	Кияни визволяють князя Всеслава з порубу. 	Ілюстрація до «Повісті временных літ». 1980. Туш, перо. 26,5:…
Якутович Г.В. Кияни визволяють князя Всеслава з порубу
Волненко Анатолій Никонович (1902-1965). 	В’їзд до Старого Києва. Батиєві ворота. (З циклу «Стародавній Київ»). 1961. 	Полотно, олія. 80: 108.…
Волненко А.Н. В’їзд до Старого Києва
Волненко Анатолій Никонович (1902-1965). 	Пристань під Києвом. (Із циклу «Стародавній Київ»). 1960. 	Полотно, олія. 88: 88. Державний історичний…
Волненко А.Н. Пристань під Києвом
Волненко Анатолій Никонович (1902-1965). 	Передграддя. (З циклу «Стародавній Київ»). 1961. 	Папір, акварель. 60: 84. Державний історичний музей в м.…
Волненко А.Н. Передграддя
Логвин Юрій Григорович (нар. 1939). 	Будівництво мосту за Володимира Мономаха. 1979. 	Гравюра на пластику. 12,2: l1,7. Власність автора. 	За…
Логвин Ю.Г. Будівництво мосту за Володимира Мономаха
Їжакевич Іван Сидорович (1864-1962). 	Повстання киян у 1113 році. 1941. 	Полотно, олія. 116: 250. Державний історичний музей в м. Києві. 	Гноблений…
Їжакевич І.С. Повстання киян у 1113 році
Казанський Олексій Васильович (нар. 1920). 	Поділ. Фрагмент діорами «Київ XIII ст.». 1976. 	Роботу консультували Ю. С. Асеев (нар. 1917), П. П.…
Казанський О.В. Поділ
Масик Володимир Ілліч (нар. 1917). Масик Олександр Володимирович (нар. 1946). 	Архітектурний ансамбль Києво-Печерської лаври 11 – 12 ст. 	Панно.…
Масик В.І. Києво-Печерський монастир