^Музей історичних коштовностей України

Монети

Вкладені елементи

Статер Олександра Македонського 	Македонія, 336..323 рр. до н.е. 	Золото. Діаметр 18 мм. 	Місце знахідки невідоме. 	Музей історичних коштовностей…
Статер Олександра Македонського
Статер. Македонія. Александр III (Великий). 336-323 рр. до н. е. Золото. Діаметр 1,7 см. Київський музей історичних коштовностей. 	Джерело: Античне…
Статер. Фракія, Лісімах. 323-281 рр. до н. е. Золото. Діаметр 2 см. Київський музей історичних коштовностей. 	Джерело: Античне мистецтво. – К.:…
Статер Лісімаха
Півдрахми. Мала Азія, Іллірія. III ст. до н. е. Срібло. Діаметр 2; 1,9 см. Київський музей історичних коштовностей. 	Джерело: Античне мистецтво. –…
Півдрахми
Півдрахми
Дідрахма. Луканія, Посейдонія. V ст. до н. е. Срібло. Діаметр 4 см. Київський музей історичних коштовностей. 	Джерело: Античне мистецтво. – К.:…
Дідрахма
Дідрахма. Калабрія, Тарент. 272-235 рр. до н. е. Срібло. Діаметр 2,1 см. Київський музей історичних коштовностей. 	Джерело: Античне мистецтво. – К.:…
Дідрахма
Дідрахма. Сіцілія, Гієрон II. 275-216 рр. до н. е. Срібло. Діаметр 2,7 см. Київський музей історичних коштовностей. 	Джерело: Античне мистецтво. –…
Дідрахма Гієрона 2
Ауреус. Рим. Нерон. 54-68 рр. н. е. Золото. Діаметр 1,9 см. Київський музей історичних коштовностей. 	Джерело: Античне мистецтво. – К.: Мистецтво,…
Ауреус Нерона
Ас. Рим. 225-205 рр. до н. е. Мідь. Діаметр 6,47 см. Київський музей історичних коштовностей. 	Джерело: Античне мистецтво. – К.: Мистецтво, 1977 р.,…
Ас
Ауреус. Рим. Август. 27 р. до н. е.-14 р. н. е. Золото. Діаметр 2,2 см. Київський музей історичних коштовностей. 	Джерело: Античне мистецтво. – К.:…
Ауреус Августа
Ауреус Нерона
Ауреус. Рим. Фаустина старша. 141 р. н. е. Золото. Діаметр 2 см. Київський музей історичних коштовностей. 	Джерело: Античне мистецтво. – К.:…
Ауреус Фаустини старшої