2011 р. Колесніков заявив, що музейники не зверталися до уряду щодо руйнування об’єктів…

2011 р. Колесніков заявив, що музейники не зверталися до уряду щодо руйнування об’єктів Київської фортеці

18.05.2011, 15:05

Співробітники пам’ятника-музею “Київська фортеця офіційно не зверталися в уряд щодо руйнування об’єктів музею зв’язку з реконструкцією НСК Олімпійський.

Про це повідомив сьогодні журналістам віце-прем’єр-міністр, міністр інфраструктури Борис Колесніков.

“Що стосується музейників, ніяких офіційних документів і паперів ми не отримували”, – сказав Колесніков. Він зазначив, що якщо є якась загроза існуванню музею, то уряд готовий розглянути це питання і вжити необхідних заходів.

“Спочатку переживали власники незаконно захопленої землі навколо Олімпійського. Тепер музейники. Потрібно визначитися: ми будемо проводити чемпіонат Європи чи ні. Раз уже назад дороги немає, значить, Олімпійський буде побудований і зданий в експлуатацію восени цього року”, – сказав міністр.