Зоотехнічний інститут (№ 15)

Розмір зображення: 600:800 піксел

Корпус № 3 1925 – 1931 рр. [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки містобудування і архітектури України (проект). – Пам’ятки України, 1999 р., № 2-3].

В 1941 р. тут містився штаб винищувального батальйону студентів і викладачів УСГА, меморіальна дошка 1964 р. [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 24].

Зоотехнічний інститут (навчальний корпус № 3 Національного аграрного університету) має адресу вул. Героїв оборони № 15.

У Києві горить Аграрний університет (27.10.2013)

У Києві загорівся третій корпус Національного університету біоресурсів і природокористування України на вулиці Героїв Оборони, 15. За попередніми даними, в одному з корпусів аграрного університету на четвертому поверсі горить актовий зал…