2008 р. Загальний вигляд (зліва – вул.Б.Хмельницького, справа – вул. М.Коцюбинського)

Наріжна частина

Наріжна частина

10 листопада 2008 р. Фото М.І.Жарких.

Вкладені елементи

10 листопада 2008 р. Фото М.І.Жарких. 	В 1935 – 1978 рр. в цьому будинку жив і працював письменник Н.С.Рибак, меморіальна дошка 1984 р. [Памятники…
Меморіальна дошка Н.С.Рибаку
10 листопада 2008 р. Фото М.І.Жарких. 	В 1935 – 1981 рр. в цьому будинку жив і працював письменник В.М.Собко, меморіальна дошка 1983 р. [Памятники…
Меморіальна дошка В.М.Собку (+)
Меморіальна дошка М.І.Дубову (+)
10 листопада 2008 р. Фото М.І.Жарких. 	В 1934 – 1952 рр. в цьому будинку жив і працював письменник І.А.Кочерга, меморіальна дошка 1960 р. [Памятники…
Меморіальна дошка І.А.Кочерзі (+)
10 листопада 2008 р. Фото М.І.Жарких. 	В 1935 – 1964 рр. в цьому будинку жив і працював письменник О.Л.Кундзіч, меморіальна дошка 1971 р. [Памятники…
Меморіальна дошка О.Кундзічу (+)
10 листопада 2008 р. Фото М.І.Жарких. 	В 1934 – 1937 рр. в цьому будинку жив і працював письменник і більшовик І.Ю.Кулик, меморіальна дошка 1973 р.…
Меморіальна дошка І.Ю.Кулику (+)
2009 р. Фрагмент фасаду по вул. Б.Хмельницького з меморіальними дошками (права частина)
10 листопада 2008 р. Фото М.І.Жарких. 	В 1935 – 1958 рр. в цьому будинку жив і працював письменник О.І.Копиленко, меморіальна дошка 1959 р.…
Меморіальна дошка О.І.Копиленку (+)
10 листопада 2008 р. Фото М.І.Жарких. 	В 1938 – 1958 рр. в цьому будинку жив і працював письменник П.І.Панч, меморіальна дошка 1981 р. [Памятники…
Меморіальна дошка П.Панчу
Меморіальна дошка Л.Коваленку (+)
Меморіальна дошка Д.Гофштейну (+)
Меморіальна дошка М.Стельмаху (+)
10 листопада 2008 р. Фото М.І.Жарких. 	В 1934 – 1964 рр. в цьому будинку жив і працював поет М.Т.Рильський, меморіальна дошка 1965 р. [Памятники…
Меморіальна дошка М.Т.Рильському (+)
10 листопада 2008 р. Фото М.І.Жарких. 	В 1939 – 1954 рр. в цьому будинку жив і працював письменник Ю.І.Яновський, меморіальна дошка 1958 р.…
Меморіальна дошка Ю.І.Яновському (+)
Меморіальна дошка Л.Вишеславському
10 листопада 2008 р. Фото М.І.Жарких. 	В 1952 – 1970 рр. в цьому будинку жив і працював поет А.С.Малишко, меморіальна дошка 1979 р. [Памятники…
Меморіальна дошка А.Малишку (+)
Меморіальна дошка Л.Забашті (+)
10 листопада 2008 р. Фото М.І.Жарких. 	В 1935 – 1972 рр. в цьому будинку жив і працював письменник А.В.Головко, меморіальна дошка 1975 р. [Памятники…
Меморіальна дошка А.Головку (+)
10 листопада 2008 р. Фото М.І.Жарких. 	В 1944 – 1968 рр. в цьому будинку жив і працював композитор Б.М.Лятошинський, меморіальна дошка 1969 р.…
Меморіальна дошка Б.М.Лятошинському
10 листопада 2008 р. Фото М.І.Жарких. 	В 1935 – 1973 рр. в цьому будинку жив і працював письменник Л.С.Первомайський, меморіальна дошка 1974 р.…
Меморіальна дошка Л.С.Первомайському (+)
Меморіальна дошка М.Чабанівському
10 листопада 2008 р. Фото М.І.Жарких. 	В 1935 – 1975 рр. в цьому будинку жив і працював поет П.М.Усенко, меморіальна дошка 1978 р. [Памятники…
Меморіальна дошка П.Усенку