Волосько-Крикливець с

Або Малий Крикливець, нині західна частина с.Крикливець.

Указ Президії ВР УРСР від 7 червня 1946 р. « історичних найменувань та уточнення і впорядкування існуючих назв сільрад і населених пунктів Вінницької області»: село Волосько-Крикливець іменувати село Крикливець і Волосько-Крикливецьку сільську Раду — Крикливецька.

виконкому Вінницької обласної Ради депутатів трудящих № 416 від 6 липня 1957 р. «Про уточнення обліку населених пунктів»: село Крикливець-I та село Крикливець-II-й Крикливецької сільської ради вважати за один населений пункт — село Крикливець.

Дерев’яна церква Введення збудована у 1750 р., розібрана в 1873 п. [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, с. 784 – 785].