Церква Різдва богородиці

Найдавніші згадки походять з 1620 р., коли священик був учасником Щебрешинського собору духовенства. 1 Ймовірно, що існувала вже у кінці XVI ст. У акті візитації 1721 р. названа дерев’яною. 2 В кінці XVIII – XIX ст. приєднана, як філія, до парафії Суховоля. У 1870 р. коштом уряду збудовано нову муровану греко-католицьку церкву. 3 З 1875 р. – православна. 16 січня 1885 р. наново освячена після ґрунтовного ремонту. 4 Після першої світової війни зачинена. Є в списку, поданому Українським посольським клубом з просьбою про відчинення на Великодні свята 1924 р. 5 Десь після 1924 р. перетворена на костел. 6 Розібрана після другої світової війни.

2. Archiwum Państwowy w Lublinie, Zespół Konsystorz Grecko-Katolicki w Chełmie, Sygn. 780.

5. Про відкриття церков на Великодні Свята. // Діло. -Львів, 1924. 4. 91.