Церква Різдва богородиці

Церква була в 1854 р. [Сецинский Е.И. Исторические сведения о приходах и церквах Подольской епархии: Ушицкий уезд. – Труды Подольского церковного историко-археологического общества, 1916 г., т. 12, с. 156; ГСК, с. 246]. Церква Різдва богородиці збудована у 1736 р. – дерев’яна триверха. Нова церква збудована у 1878 р. поруч зі старою – кам’яна одноверха. Іконостас 3-ярусний [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, с. 806]. Церква св.Трійці у с.Косаринці [Źródła do dziejów rozgraniczenia diecezji łacińskich w Cesarstwie Rosyjskim w połowie 19 wieku. – Lublin: 2000, t. 1, cz. 1, s. 29] – села з такою назвою зараз нема, географічно найліпше підходять оці Кошаринці.