^Шелестове с

Церква св.Михаїла

Церква св.Михаїла

Розмір зображення: 556:800 піксел

Шелестівська церква 1733 р. (дерев.) [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною : список. – К. : Держбудвидав, 1956 р., с. 36].

Церква 1777 р. (дерев.) [Нариси історії архітектури України: дожовтневий період. – К.: Держбудвидав, 1957 р., список пам’яток].

Шелестівська церква 1733 р. (дерев.) [Постанова Ради міністрів УРСР “Про впорядкування справи обліку та охорони пам’ятників архітектури на території Української РСР” № 970 від 24.08.1963 р.].

Дерев’яна церква св.Михаїла 1777 р. (в 1927 р. перевезена із Шелестова до Мукачева, в 1976 р. – із Мукачева до Ужгорода) [Слободян В. Каталог існуючих дерев'яних церков України і українських етнічних земель. – Вісник ін-ту Укрзахідпроектреставрація, 1996 р., т. 4, с. 88].

Шелестівська Михайлівська церква 1777 р. (дерев.) (Ужгород, вул.Капітульна, 33а) [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки містобудування і архітектури України (проект). – Пам’ятки України, 1999 р., № 2-3].

Джерело: Гоберман Д. Н. Памятники деревянного зодчества Закарпатья. – Ленинград: Аврора, 1970 г.
[1970 р.] Загальний вигляд з позиції С3
[1970 р.] Інтер’єр галереї
Джерело: Юрченко П.Г. Дерев’яна архітектура України. – К.: 1970 р., с. 89.
[1970 р.] Верхи бабинця і нави
1971 г. В горах и долинах Закарпатья
1971 г. В горах и долинах Закарпатья (+)
1973 г. Украинские Карпаты
1973 г. Украинские Карпаты (+)
Вигляд з півдня [Памятники градостроительства и архитектуры УССР. – К.: Будівельник, 1985 г., т. 2, с. 165] 	ШЕЛЕСТОВСКАЯ (МИХАЙЛОВСКАЯ) ЦЕРКОВЬ,…
2000 р. Церкви України: Закарпаття
2000 р. Церкви України: Закарпаття (+)
2008 р. В Ужгороді реставрують Шелестівську церкву, збудовану без жодного цвяха
2008 р. В Ужгороді реставрують Шелестівську церкву, збудовану без жодного цвяха (+)
Михайловская (Шелестовская) церковь в городе Мукачево, 1777 г. 	Джерело: Макушенко П. И. Народная деревянная архитектура Закарпатья (18 – начала 20…
[1976 р.] Загальний вигляд з позиції А2
Аркада Михайловской (Шелестовской) церкви в городе Мукачево, 1777 г. 	Джерело: Макушенко П. И. Народная деревянная архитектура Закарпатья (18 –…
[1976 р.] Галерея. Вигляд з позиції А2
Джерело: carpatho-rusyn.org
1986 р. Загальний вигляд
Джерело: Titus D. Hewryk Masterpieces in wood: houses of worship in Ukraine. – New York, 1987, № 165.
[1987 р.] Загальний вигляд з позиції А2