Скобелеве с

Історичні адміністративні поділи

У Миколаївській області «чорні археологи» перетворили скіфський курган на яму, завглибшки з п’ятиповерхівку (11.11.2020 р.)

Вандали працювали серед білого дня важкою технікою […] Кажуть: рити цей курган вони почали ще влітку. Поліція відкрила кримінальне провадження, але за кілька місяців не встановила ні замовників, ані виконавців.

Під Миколаєвом «чорні копачі» розграбували унікальний скіфський курган: які збитки і що шукали (23.12.2020 р.)

Пам’ятку зараз охороняє поліція, бо зловмисників так і не знайшли […] Нагадаємо, у листопаді в Миколаївській області біля села Скоболево «чорні археологи» почали розривати У Миколаївській області «чорні археологи» перетворили скіфський курган на яму, завглибшки з п’ятиповерхівку скіфське поховання. Курган належить до Висунської групи царських скіфських поховань. Йому близько 2,5 тисячі років.

[Ну як же ти знайдеш когось, коли вони з екскаваторами та бульдорерами приїжджають?]