^Яготин м

Музей

Музей

Вкладені елементи

2. Портрет колгоспниці Тетяни Бахмач. 1932-1933. Фанера, олія. 60: 88 см. Яготинський історичний музей. 	Джерело: Катерина Білокур. – К.: Мистецтво,…
Білокур К.В. Портрет колгоспниці Тетяни Бахмач
10. Жоржини. 1940. Полотно, олія. 72,5 см: 56,5 см. Яготинський історичний музей. 	Джерело: Катерина Білокур. – К.: Мистецтво, 1975 р.
Білокур К.В. Жоржини
22. Гарбузи цвітуть. 1950-і роки. Папір, олівець. 35: 28 см. Яготинський історичний музей. 	Джерело: Катерина Білокур. – К.: Мистецтво, 1975 р.
Білокур К.В. Гарбузи цвітуть
31. Виноград з ожиною. 1950-і роки. Полотно, олія. 30: 25,5 см. Яготинський історичний музей. 	Джерело: Катерина Білокур. – К.: Мистецтво, 1975 р.
Білокур К.В. Виноград з ожиною
34. На кручі. 1950. Папір, олівець. 41: 29 см. Яготинський історичний музей. 	Джерело: Катерина Білокур. – К.: Мистецтво, 1975 р.
Білокур К.В. На кручі
35. Городні квіти. 1952. Полотно, олія. Яготинський історичний музей. 	Джерело: Катерина Білокур. – К.: Мистецтво, 1975 р.
Білокур К.В. Городні квіти
42. Автопортрет. 1955. Папір, олівець. 66: 43 см. Яготинський історичний музей. 	Джерело: Катерина Білокур. – К.: Мистецтво, 1975 р.
Білокур К.В. Автопортрет
46. Півники. 1950-і роки. Полотно, олія. 22,5: 19 см. Яготинський історичний музей. 	Джерело: Катерина Білокур. – К.: Мистецтво, 1975 р.
Білокур К.В. Півники
47. Котики. 1950-і роки. Полотно, олія. 23,5: 79,5 см. Яготинський історичний музей. 	Джерело: Катерина Білокур. – К.: Мистецтво, 1975 р.
Білокур К.В. Котики
49. За селом. 1956. Папір, акварель. 30: 41 см. Яготинський історичний музей. 	Джерело: Катерина Білокур. – К.: Мистецтво, 1975 р.
Білокур К.В. За селом
50. Гай. 1955. Папір, акварель. 58: 58 см. Яготинський історичний музей. 	Джерело: Катерина Білокур. – К.: Мистецтво, 1975 р.
Білокур К.В. Гай
59. «Все йде, все минає…» 1950-і роки. Полотно, олія. 80: 65,5 см. Яготинський історичний музей. 	Джерело: Катерина Білокур. – К.: Мистецтво, 1975 р.
Білокур К.В. «Все йде, все минає...»
60-61. Натюрморт з хлібом. 1960. Полотно, олія. 55: 60 см. Яготинський історичний музей. 	Джерело: Катерина Білокур. – К.: Мистецтво, 1975 р.
Білокур К.В. Натюрморт з хлібом (+)
62. Напровесні. 1958. Папір, акварель. 50: 41,5 см. Яготинський історичний музей. 	Джерело: Катерина Білокур. – К.: Мистецтво, 1975 р.
Білокур К.В. Напровесні
63. Богданівські яблука. 1958-1959. Полотно, олія. 55: 59,5 см. Яготинський історичний музей. 	Джерело: Катерина Білокур. – К.: Мистецтво, 1975 р.
Білокур К.В. Богданівські яблука
65. Букет квітів. 1959. Полотно, олія. 29: 26 см. Яготинський історичний музей. 	Джерело: Катерина Білокур. – К.: Мистецтво, 1975 р.
Білокур К.В. Букет квітів