^Ізки с

Розмір зображення: 800:782 піксел

Миколаївська церква 18 ст. (дерев.) [Постанова Ради міністрів УРСР “Про впорядкування справи обліку та охорони пам’ятників архітектури на території Української РСР” № 970 від 24.08.1963 р.].

Дерев’яна церква св.Миколи 1798 р. [Слободян В. Каталог існуючих дерев'яних церков України і українських етнічних земель. – Вісник ін-ту Укрзахідпроектреставрація, 1996 р., т. 4, с. 87].

Миколаївська церква 17 ст. – 1798 р. (дерев.) і дзвіниця 1798 р. (дерев.) [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки містобудування і архітектури України (проект). – Пам’ятки України, 1999 р., № 2-3].

1968 р. По Україні (+)
Джерело: Гоберман Д. Н. Памятники деревянного зодчества Закарпатья. – Ленинград: Аврора, 1970 г.
[1970 р.] Фігурні випуски вінців
1973 г. Украинские Карпаты
1973 г. Украинские Карпаты (+)
Село Изки. Никольская церковь, 1798 г. План 	Джерело: Макушенко П. И. Народная деревянная архитектура Закарпатья (18 – начала 20 века). – Москва:…
[1976 р.] План
Село Изки Межгорского района. Никольская церковь, 1798 г. Галерея и крыльцо западного фасада 	Джерело: Макушенко П. И. Народная деревянная…
[1976 р.] Галерея і ґанок західного фасаду
Село Изки. Никольская церковь, 1798 г. Разрезы западного сруба, крыльца и галереи 	Джерело: Макушенко П. И. Народная деревянная архитектура…
[1976 р.] Переріз ґанку, галереї та західного зрубу
Село Изки. Никольская церковь, 1798 г. Угловой замок срубов 	Джерело: Макушенко П. И. Народная деревянная архитектура Закарпатья (18 – начала 20…
[1976 р.] Кутовий замок зрубу
Село Изки. Никольская церковь, 1798 г. Кронштейн навеса 	Джерело: Макушенко П. И. Народная деревянная архитектура Закарпатья (18 – начала 20 века).…
[1976 р.] Кронштейн опасання
2000 р. Церкви України: Закарпаття
2000 р. Церкви України: Закарпаття (+)
Церква св.Миколи у с. Ізки Міжгірського р-ну Закарпатської обл., 17 ст. Перебудова дахів і вежа 1798 р. План, фасад (с. 226). 	Дзвіниця 18 ст.…
План, фасад
На Закарпатті, де зовсім мало збереглося пам’яток кінця XVI – початку XVII століття, дуже виразною стає тенденція вирішення образу в плані…
Икона богоматери XVI в. из Николаевской церкви. XVIII в.
Церква св.Михаїла. Св.Михаїл (стінопис [помилково, це ікона]), 1798 р. 	Джерело: Titus D. Hewryk Masterpieces in wood: houses of worship in Ukraine.…
Архангел Михаїл. Ікона