Василіянок вул.

Вулиця Василіянок простягається від безіменної площі на стику вул. Грушевського і Грюнвальдської до перетину з вул. Макогога. Названа від семінарії сестер василіянок, яка знаходилась на цій вулиці. За совітів – Панфіловців вул.

№ 3 Житловий будинок поч. 20 ст. (архіт.)

№ 5 Житловий будинок 1911 р. (архіт.)

№ 13 Житловий будинок кін. 19 – поч. 20 ст. (архіт.) [На сучасних планах – вул. Шопена, 9]

№ 17 Українська жіноча учительска семінарія сестер василіянок, 1912 – 1926 рр. (архіт.)

№ 64 Адміністративний будинок 1958 р. (архіт.)

[Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 217].

.

Вкладені елементи

5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 5 Житловий будинок 1911 р. (архіт.) [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 217].
Офісний центр (№ 15)
Житловий будинок (№ 16)
5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 17 Українська жіноча учительска семінарія сестер василіянок, 1912 – 1926 рр. (архіт.) [Памятники истории и…
Жіноча семінарія (№ 17) (+)
Офісний центр (№ 22)
2012 р. Перспектива будинків № 37 – 45
5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	Збудований в 1966 р. Обласне управління лісового господарства (2012 р.)
Офісний будинок (№ 50)
5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	Слід знати, що внаслідок національних особливостей нумерації будинків вони розташовані в такій послідовності: 50,…
Житловий будинок (№ 54)
Ліворуч – вул. Василіянок, праворуч – вул. Богунська. 5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	Слід знати, що внаслідок національних особливостей…
Вілла (№ 60) (+)
Ліворуч – вул. Василіянок, праворуч – вул. Гарбарська. 5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 64 Адміністративний будинок 1958 р. (архіт.) [Памятники…
Адміністративний будинок (№ 64) (+)