^Пам’ятки міста

Тарнавського вул.

Вулиця Тарнавського простягається від перетину з вул. Василіянок до перетину із залізничною колією (вул. Промисловою). Названа на честь генерала Мирона Тарнавського – героя визвольної боротьби 1918 – 1920 рр. За поляків – вул. Словацького, за совітів – вул. Маяковського.

№ 1 Житловий будинок кін. 19 – поч. 20 ст. (архіт.)

№ 2 Житловий будинок поч. 20 ст. (архіт.)

№ 3, 4, 5, 7, 11 Житлові будинки кін. 19 – поч. 20 ст. (архіт.)

№ 12 Житловий будинок 1912 р. (архіт.)

№ 13, 15, 16, 18 – 22 Житлові будинки поч. 20 ст. (архіт.)

[Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 216].

.

Вкладені елементи

Ліворуч – вул. Василіянок, праворуч – вул. Тарнавського. 5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 1 Житловий будинок кін. 19 – поч. 20 ст. (архіт.)…
Вілла (№ 1) (+)
Ліворуч – вул. Тарнавського, праворуч – вул. Василіянок. 5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 1 Житловий будинок кін. 19 – поч. 20 ст. (архіт.)…
Вілла (№ 2) (+)
5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 11 – Житловий будинок кін. 19 – поч. 20 ст. (архіт.) [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987…
Вілла (№ 3) (+)
5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	Сецесійний житловий будинок, споруджений в 1893 р. торговцем Давидом Рубіним.
Житловий будинок (№ 4) (+)
5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 5 – Житловий будинок кін. 19 – поч. 20 ст. (архіт.) [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987…
Вілла (№ 5)
Стоматологічна поліклініка (№ 6)
5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 7 – Житловий будинок кін. 19 – поч. 20 ст. (архіт.) [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987…
Вілла (№ 7) (+)
2012 р. Будинки № 7, 9
Вілла (№ 9) (+)
Ліворуч – вул. Тарнавського, праворуч – вул. Лермонтова. 5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 11 – Житловий будинок кін. 19 – поч. 20 ст. (архіт.)…
Вілла (№ 11) (+)
5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 13 – Житловий будинок поч. 20 ст. (архіт.) [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с.…
Вілла (№ 13) (+)
5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 15 – Житловий будинок поч. 20 ст. (архіт.) [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 216].
Вілла (№ 15) (+)
5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 16 – Житловий будинок поч. 20 ст. (архіт.) [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с.…
Вілла (№ 16) (+)
Вілла (№ 17)
5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 18 – Житловий будинок поч. 20 ст. (архіт.) [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 216].
Вілла (№ 18) (+)
5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 20 – Житловий будинок поч. 20 ст. (архіт.) [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 216].
Вілла (№ 20)
5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 22 – Житловий будинок поч. 20 ст. (архіт.) [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с.…
Вілла (№ 22) (+)