^Пам’ятки міста

Богдана Лепкого вул.

Вулиця Богдана Лепкого простягається від перетину з вул. Незалежності до перетину з вул. Залізничною біла вокзалу. Названа іменем українського письменника. За совітів – Леніна вул.

№ 1 Воїнський цвинтар [А що № 1 – то не вірте своїм очам. Насправді цвинтар знаходиться в кінці вулиця, мав би № 50]

№ 9 Приватна жіноча гімназія 1905 р. (архіт.)

№ 28 Школа лісової промисловості 1904 р. (архіт.)

№ 33 – 36 Житлові будинки поч. 20 ст. (архіт.)

№ 37 Житловий будинок 1908 р. (архіт.)

№ 38 Житловий будинок поч. 20 ст. (архіт.)

№ 39 Житловий будинок 1908 р. (архіт.)

№ 41, 44, 45, 46, 48 Житлові будинки поч. 20 ст. (архіт.) [на плані міста будинок № 45 має адресу Коперника, 27.]

[Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 216].

Житловий будинок (№ 6а)
5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 9 Приватна жіноча гімназія 1905 р. (архіт.) [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 216].
Жіноча гімназія (№ 9)
Школа (№ 9а?)
Вілла (№ 10) (+)
Будинок (№ 11?)
Вілла (№ 12) (+)
Вілла (№ 18) (+)
Житловий будинок (№ 24а) (+)
Ліворуч – вул. Гнатюка, праворуч – вул. Б.Лепкого. 5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких.
Житловий будинок (№ 26)
5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	Від 1986 р. тут працює Літературний музей Прикарпаття ( uk.wikipedia.org
Вілла (№ 27) (+)
Ліворуч – вул. Гнатюка, праворуч – вул. Б. Лепкого. 5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 33 – Житловий будинок поч. 20 ст. (архіт.) [Памятники…
Житловий будинок (№ 33) (+)
5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 34 Житловий будинок поч. 20 ст. (архіт.) [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 216].
Вілла (№ 34)
5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 35 – Житловий будинок поч. 20 ст. (архіт.) [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 216].
Вілла (№ 35)
5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 36 Житловий будинок поч. 20 ст. (архіт.) [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 216].
Вілла (№ 36)
5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 37 Житловий будинок 1908 р. (архіт.) [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 216].
Вілла (№ 37) (+)
5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 38 Житловий будинок поч. 20 ст. (архіт.) [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 216].
Житловий будинок (№ 38)
5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 41 – Житловий будинок поч. 20 ст. (архіт.) [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 216].
Вілла (№ 42) (+)
5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 44 – Житловий будинок поч. 20 ст. (архіт.) [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 216].
Житловий будинок (№ 44)
5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 46 – Житловий будинок поч. 20 ст. (архіт.) [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 216].
Житловий будинок (№ 47б)
5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 48 – Житловий будинок поч. 20 ст. (архіт.) [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 216].
Вілла (№ 48) (+)
Фасад по вул. Б.Лепкого. Праворуч – вул. Гаркуші. 5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких.