Коперника вул.

Вулиця Коперника простягається від перетину з вул. І.Франка до перетину з вул. Б.Лепкого.

№ 15 Житловий будинок 19 ст. (архіт.)

№ 17, 19, 21, 23, 24, 27, 30 Житлові будинки кін. 19 – поч. 20 ст. (архіт.)

[Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 216].

Ліворуч – вул. І.Франка, праворуч – вул. Коперника. 5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких.
Житловий будинок (№ 1) (+)
5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 7 – Житловий будинок кін. 19 – поч. 20 ст. (архіт.) [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987…
Вілла (№ 9) (+)
Ліворуч – № 11, праворуч – № 11а. 5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 11, 11а – Житлові будинки кін. 19 – поч. 20 ст. (архіт.) [Памятники истории и…
Вілла (№ 11)
5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 7 – Житловий будинок 19 ст. (архіт.) [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987 г., с. 216].
Вілла (№ 15)
5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 17 – Житловий будинок кін. 19 – поч. 20 ст. (архіт.) [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987…
Вілла (№ 17)
Вілла (№ 18)
5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 19 – Житловий будинок кін. 19 – поч. 20 ст. (архіт.) [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987…
Вілла (№ 19) (+)
Вілла (№ 22) (+)
5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 23 – Житловий будинок кін. 19 – поч. 20 ст. (архіт.) [Памятники истории и культуры Украинской ССР. – К.: 1987…
Вілла (№ 23)
Ліворуч – вул. Коперника, праворуч – вул. Б.Лепкого. 5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких. 	№ 27 – Житловий будинок кін. 19 – поч. 20 ст. (архіт.)…
Ліворуч – вул. Б.Лепкого, праворуч – вул. Коперника. 5 квітня 2012 р. Фото М.І.Жарких.
Вілла (№ 30) (+)