Церква Покрови

Була церква – розібрана через ветхість у 1768 р. Нова церква будувалась у 1768 р. – згоріла недобудованою. Нова церква Покрови збудована у 1770 р. – дерев’яна. У 1887 р. окремо від церкви збудована дзвіниця [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, с. 946 – 947]. Церква Покрови – триверха дерев’яна споруда, в 1741 р. була у лихому стані, один верх критий гонтою, два – соломою. В 1758 р. – весь дах гонтовий. Ця споруда розібрана в 1768 р., на її місці почали будувати нову церкву, але вона недобудованою згоріла. Нову споруду заклали в 1770 р. – вона існувала в 1916 р., прецінь була дуже ветха. Дзвіниця збудована окремо від церкви в 1887 р. [Сецинский Е.И. Исторические сведения о приходах и церквах Подольской епархии: Ушицкий уезд. – Труды Подольского церковного историко-археологического общества, 1916 г., т. 12, с. 154 – 157].