^Ісаї с

Церква св.Михаїла (стара)

Церква св.Михаїла 1767 р. (дерев.) [Шематизм єпархії Перемиської на 1925 р., с. 162].

Церква 1663 р., (дерев.), майстер Ілля Пантелеймон; відновлення 1801 р. [Нариси історії архітектури України: дожовтневий період. – К.: Держбудвидав, 1957 р., список пам’яток].

Михайлівська церква та дзвіниця 1663 р. (дерев.) [Постанова Ради міністрів УРСР “Про доповнення списку пам’яток містобудування і архітектури УРСР, що перебувають під охороною держави” № 442 від 6.09.1979 р.].

Дерев’яна церква св.Михаїла 1663 р., майстер Ілля Пантелеймон [Слободян В. Каталог існуючих дерев'яних церков України і українських етнічних земель. – Вісник ін-ту Укрзахідпроектреставрація, 1996 р., т. 4, с. 122].

Церква св.Михаїла 1663 р. (дерев.) та дзвіниця 1722 р. (дерев.) [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки містобудування і архітектури України (проект). – Пам’ятки України, 1999 р., № 2-3].

Церква розташована в центрі села на головній вулиці. Вівтарем вона орієнтована на південний схід. Надбрамна дзвіниця розташована на південь від церкви (в позиції А2). Спостереження М.І.Жарких, 13.06.1990 р.

Вкладені елементи

Исаи. Львовская обл., Турковский р-н. 	Деревянная Георгиевская церковь (1663, мастер Пантелимон Илия) трехчастная, с квадратным нефом (7,62 х 7,62…
1982 г. Украина и Молдавия
МИХАЙЛОВСКАЯ ЦЕРКОВЬ, 1663 г., И КОЛОКОЛЬНЯ, 1722 г. Деревянная, трехсрубная, трехверхая. Датируется по надписи на косяке западной двери, мастер…
Дзвіниця