^Глинськ с

Каплиця св.Іоана Предтечі

Розмір зображення: 552:800 піксел

Іванівська церква 18 ст. (дерев.) [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав, 1956 р., с. 60].

Вкладені елементи

Світлина В. Січинського 1933 р. зі збірки негатеки Національного музею у Львові № 7243. 	Джерело: Слободян В. Церкви України: Перемиська єпархія. –…
1933 р. Загальний вигляд з позиції А2 (+)
Церква св.Іоана Хрестителя 18 ст. (дерев.). 	Джерело: Драган М. Українські деревляні церкви. – Льв.: 1937 р., т. 2, с. 65.
[1937 р.] Загальний вигляд з позиції А2
Джерело: Драган М. Українські деревляні церкви. – Льв.: 1937 р., т. 2, с. 65.
Схема плану
Джерело: Драган М. Українські деревляні церкви. – Льв.: 1937 р., т. 2, с. 120.
Схема фасаду
с. Глинське. Каплиця св. Івана Хрестителя, 1991 р. (фото В.Ольхом’яка, 1998) Джерело: Слободян В. Жовківщина: історико-архітектурні нариси церков. –…
1998 р. Жовківщина
Світлина І. Синкальського 1992 р. Джерело: Слободян В. Церкви України: Перемиська єпархія. – Льв.: 1998 р., с. 174. 	с. Глинсько. 	Жовківський. …
1998 р. Церкви України: Перемиська єпархія