Малополовецьке с

Довідка у Вікіпедії:

Малополовецький археологічний комплекс – пам’ятка археології (4 – 2 тис. до н.е., 7 – 5 ст. [так!], 3 – 4 ст., 11 – 13 ст., 17 – 19 ст.) [Постанова Кабінету міністрів України № 928 від 3.09.2009 р. “Про занесення об’єктів культурної спадщини національного значення до Державного реєстру нерухомих пам’яток України”].

Лисенко С.Д., Головешко П.А. . – “Археологічні дослідження в Україні в 1994-1996 роках”, К., 2000 р., с. 78 – 82.

Шишкин Р.Г., Петраускас О.В. . – “Археологічні дослідження в Україні в 1994-1996 роках”, К., 2000 р., с. 179 – 180.

Лысенко С.Д., Лысенко С.С. . – “Археологічні дослідження в Україні в 1994-1996 роках”, К., 2000 р., с. 86 – 88.

Лысенко С.Д., Моргаенко К.А., Лысенко С.С. . – “Археологічні дослідження в Україні в 1994-1996 роках”, К., 2000 р., с. 88 – 92.

Лысенко С.Д., Лысенко С.С., Головешко П.А., Бабенко Р.В. . – “Археологічні дослідження в Україні в 1994-1996 роках”, К., 2000 р., с. 92 – 96.