Нижні Отрожки с

Історичні адміністративні поділи

Переименование: Нижние Отрожки (быв. Нижний Алач) [Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от 18 мая 1948 года «О переименовании населенных пунктов Крымской области» .]

Верховна Рада Автономної Республіки Крим (23.11.2012): у розділі «Кримська область» довідника «Українська РСР. Адміністративно-територіальний устрій», Київ, 1987 рік, у зв’язку з виявленою помилкою на сторінці 166 внести такі правки: у списку населених пунктів Просторненської сільської Ради Джанкойського району замість назви села Нижні Острожки записати: село Нижні Отрожки (підстава: Указ Президії Верховної Ради РРФСР від 18 травня 1948 року про перейменування населених пунктів Кримської області, довідник «Українська РСР. Адміністративно-територіальний поділ», Київ, 1973 рік, стор. 261).

Довідка у Вікіпедії: .