^Донецька область

Авдіївка м

Перейменування: стара назва Авдіївка Перша, нова назва Авдіївка [Українська РСР. Адміністративно-територіальний устрій на 1 січня 1967 р. – К. : Політвидав, 1969 р.].

Президія Верховної Ради Української Радянської Соціалістичної Республіки постановляє (28.11.1990, № 500-ХІІ): Віднести місто Авдіївку Ясинуватської міськради Донецької області до категорії міст обласного підпорядкування.

Верховна Рада України постановляє (21.12.2000, № 2197-III): Включити у межі міста Авдіївка Донецької області 26,7 гектара земель Орлівської сільради Ясинуватського району та затвердити межі міста загальною площею 2953,7 гектара.

Піщане с
Піщане с
Авдеевка. Церковь Марии Магдалины 	Дата постройки: Между 0 и 2006. 	Адрес: г.Авдеевка. 	Проезд: Ехать автобусом номер 136 (например, от Ветки или от…
Церква св.Марії Магдалини (+)