Історичний музей

Історичний музей

Розмір зображення: 720:456 піксел

Будинок історичного музею імені Д. Яворницького (просп. К. Маркса, 16) – пам’ятка історії (1905 рік) [Постанова Кабінету міністрів України № 1761 від 27.12.2001 р. “Про занесення пам’яток історії, монументального мистецтва та археології національного значення до Державного реєстру нерухомих пам’яток України”].

Будинок історичного музею імені Д.І. Яворницького (просп. К. Маркса, 16) – пам’ятка історії (1905 р.) [Постанова Кабінету міністрів України № 928 від 3.09.2009 р. “Про занесення об’єктів культурної спадщини національного значення до Державного реєстру нерухомих пам’яток України”].

Шкурко А.И. Скифский кинжал из Днепропетровского музея. – “Историко-археологический сборник”, М., 1962 г., с. 97 – 100.

Випадкова знахідка в Донецькій обл.

Каталог. Вып. 2. Нумизматика. – Дп.: 1965 г. – 141 с.

Драчук В.С. Бронзові дзеркала з колекції Дніпропетровського державного історичного музею. – Археологія, 1977 р., т. 21, с. 84 – 91.

Випадкові знахідки сарматського часу.