^Пам’ятки міста

Монастир Троїцький

Монастир Троїцький

Розмір зображення: 800:499 піксел

Троїцько-Іллінський монастир (вул.Толстого, 62) [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав, 1956 р., с. 103].

Комплекс споруд Троїцького монастиря (вул.Толстого, 92е) [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки містобудування і архітектури України (проект). – Пам’ятки України, 1999 р., № 2-3].

2011 р. План Google
2011 р. План Google
1 – Ильинский монастырь; 	2 – Ильинская церковь; 	3 – Введенская трапезная; 	4 – Троицкий собор; 	5 – южный хозяйственный корпус с ледником; 	6 –…
Генеральний план
Расположение ансамбля на рельефе. Схема. M 1:5000. 	Джерело: Цапенко М. Архитектура левобережной Украины XVII – XVIII веков. – М.: 1967 г., с. 20.
Розміщення ансамблю на рельєфі. Вигляд з півночі
Троицкий монастырь в Чернигове. План (по обмерам ЦРМГУ) (стр. 67) 	Джерело: Цапенко М. Архитектура левобережной Украины XVII – XVIII веков. – М.:…
Загальні види (+)
1968 р. По Україні (+)
Троїцько-Іллінський монастир у Чернігові
Троїцький собор 1679 – 1695 рр. [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав, 1956 р., с. 103]. …
Собор св.Трійці (+)
Дзвіниця 1774 – 1775 рр. [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав, 1956 р., с. 103]. …
Дзвіниця (+)
Введенська церква 1677 р. [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав, 1956 р., с. 103]. …
Церква Введення (+)
Південно-західні келії 1780х рр. [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки містобудування і архітектури України (проект). –…
Келії південно-західні
Південні келії сер. 18 ст. [Державний реєстр національного культурного надбання: пам’ятки містобудування і архітектури України (проект). – Пам’ятки…
Келії або господарський корпус (+)
Архієрейський будинок 18 ст. [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав, 1956 р., с. 103]. …
Будинок архієрея (+)
Друкарня
Друкарня (+)
Іллінська брама
Іллінська брама
Мури, брами, башти 17 ст. [Пам’ятники архітектури УРСР, що перебувають під державною охороною: список. – К.: Держбудвидав, 1956 р., с. 103]. 	Мури з…
Огорожа з баштами (+)
Могила Л. Глібова (вул. Толстого, Болдина гора, монастир Святої Трійці) – пам’ятка історії (1893 рік) [Постанова Кабінету міністрів України № 1761…
Могила Л. Глібова (+)
Лаврентій схиархімандрит (1868 – 1952 рр.)